Scroll Top
Loyaliteitspromoties
Milieuvriendelijke concepten

Het ontwikkelen van milieuvriendelijke loyaliteitspromoties gericht op kinderen en gezinnen voor retailers en supermarkten. De kracht van deze concepten zijn dat ze niet alleen een leuk en speels karakter hebben, maar ook nog eens educatief karakter zijn. Spaar je mee? Ontdek ze in ons portfolio.

Holland staat

De leerzaamste spaarkaart van Nederland! De naam verwijst naar “In Holland staat een huis”, een behoorlijk bekend begrip in Nederland. Het concept betreft een 4D kaart van Nederland en bijzondere objecten, typisch voor ons land, die tot leven komen op de magnetische kaart.

Wat is het?
Het betreft een grote kaart van Nederland met een magnetisch veld. Op dit magnetische veld kun je typische objecten van Nederland en plaatsnaamborden plakken. Het leuke van deze kaart is dat men het als plaat kan gebruiken waarmee kinderen kunnen spelen, maar je kunt de kaart ook ophangen en dan krijg je een 3D kaart van Nederland.

De spaaractie
Bij besteding in de betreffende winkel spaar je bijzondere objecten van Nederland, zoals unieke gebouwen, bruggen, een molen, de vuurtoren van Texel, stukje van de Deltawerken, een bekende kerk in Nederland, kleurrijke bollenvelden etc. De kaart komt als het ware tot leven. Je kunt niet alleen bijzondere objecten van Nederland sparen, maar ook plaatsnaambordjes. Wie wil nu niet zijn eigen plaatsnaambordje?

Educatief
Het leuke van deze actie is dat je Nederland echt leert kennen. Een handige kaart om je topografie mee te oefenen en kennis te maken met ons unieke erfgoed en bijzondere objecten. Kortom, een kijkje in ons prachtige land waar we trots op mogen zijn. Elk object is een schaalmodel met op de achterkant informatie over het object. Op de achterkant van de kaart van Nederland staan plaatsnamen, rivieren en provincies.

4D
Sommige spaarobjecten zijn 4D. Dit is dé ultieme beleving waarbij je het object bijvoorbeeld ook kunt ruiken. Denk aan de geur van hyacinten bij de bollenvelden, de koffiegeur van de Van Nelle fabriek of de Verkade fabriek uit Zaandam. Kortom, enkele objecten krijgen een extra dimensie. Of je hoort muziek passend bij het object, zoals een bijzonder Hollands Orgeltje (mini muziekdoosje) die ‘tulpen uit Amsterdam’ draait.

Sparen zonder landkaart ook leuk?
De spaaractie is niet alleen voor kinderen of volwassen met een bijzondere interesse in Nederland, maar voor elke boodschapper! En dat is nou het leuke van deze actie. De objecten zijn magneten en kunnen ook uitstekend gebruikt worden als koelkastmagneet. Welke supermarkt wil dat nou niet, consumenten die elke dag op een leuke manier worden geconfronteerd met hun spaaractie! Holland staat! Dé spaaractie die staat!

Materiaal
Het materiaal is gemaakt van geperst kurk. Milieuvriendelijk, afbreekbaar en een kwalitatieve uitstraling.

Huzzel

Huzzel, dé grootste kennispuzzel van Nederland.
Een Huzzel is een puzzel zonder voorbeeldplaat, maar met antwoorden!   Hoe “Huzzelen” (puzzelen)?
Simpel, in de verpakking zitten 12 puzzelstukjes en twee vragen. Weet je direct het antwoord op de vraag of moet je puzzelen om achter het antwoord te komen? Dat is de kracht van Huzzel!   Als je alle verpakkingen bij elkaar hebt gespaard, heb je een totale puzzel.

Crealap: de Lego van textiel!


Wist je dat je met textiel hergebruik maar liefst tien keer zoveel CO2-uitstoot bespaart? Jammer genoeg wordt bijna tweederde van het oud textiel weggegooid. Zonde, want het is een belangrijke grondstof voor nieuwe producten. Gooi het dus niet in je vuilcontainer! Dit is de essentie van Crealap! Visueel laten zien wat je met hergebruikt textiel kunt doen!

Maar wat als je niet kunt breien of haken!? Tijd voor Crealap, waarmee iedereen op een veilige manier zonder ingewikkelde toestanden prachtige textielcreaties kan maken.

Een gerecycled lapje stof (6×6 cm) met verbindingslussen om lapjes eenvoudig aan elkaar te verbinden. Er zijn enkele verbindingslussen en dubbele verbindingslussen op een Crealap. Met de dubbele verbindingslussen kunnen er verschillende creaties gecreëerd worden, zonder de stof te knippen en de kracht van de stof te verliezen.

Techmakers

Techmakers zijn stevige kartonnen kaarten, waarmee je met de losse onderdelen direct voorwerpen kunt bouwen. De losse onderdelen zijn gestanst en kun je makkelijk uit de kaart halen. Materiaal: stevig karton, recyclebaar.