Scroll Top
Trainingen, concepten en uitgeverij

Trainingen
Met een onderwijskundige achtergrond ontwikkel en geef ik trainingen op uiteenlopende gebieden: van veiligheid tot aan stressreductie en leiderschap.

Concepten
De afgelopen jaren heb ik talloze concepten en bewustwordingsprogramma’s ontwikkeld. De Ondermijningsbus en Crime table zijn een groot succes. Maar dat is maar een greep uit wat ik doe en heb gedaan. Neem vooral een kijkje op deze website en laat je inspireren.

Boeken
Onder eigen beheer (Goud uitgeverij) geef ik boeken uit. Een aantal zijn uitgelicht op deze website.  Uit mijn brede portfolio licht ik er graag een aantal uit.

Showreel
Portfolio

Impact gegarandeerd.

##
Ondermijningsbus®

Bewustwording over ondermijnende criminaliteit begint bij effectieve voorlichting. En dat is bij de Ondermijningsbus® gegarandeerd. De kracht van deze voorlichtingsbus? Het integrale verhaal van ondermijning komt aan bod. Dat betekent alle facetten van ondermijning en hoe deze onderling met elkaar verweven zijn. De unieke voorlichtingsconcepten in de bus vormen een mooi startpunt voor een gesprek met inwoners, ondernemers en professionals. De Ondermijningsbus is de afgelopen jaren dan ook met succes ingezet binnen talloze gemeenten.

##
Crime table®

Gemeenten voeren lokaal vaak de regierol bij de aanpak van ondermijning. Dat vergt naast capaciteit ook voldoende kennis. Maar nog niet bij alle medewerkers en veiligheidspartners is de kennis toereikend. Crime table® is een interactieve leerroute over ondermijning voor professionals om kennis en inzicht van ondermijning verder te verdiepen. Ook hiervoor geldt weer: het integrale verhaal van ondermijning vormt de basis, met tools ontwikkeld vanuit een onderwijskundige achtergrond en gecombineerd jarenlange ervaring.

##
Kijk op mensenhandel

Het bewustwordingsconcept ‘Kijk op mensenhandel’ heb ik ontwikkeld in opdracht van het RIEC Den Haag en is bedoeld voor medewerkers binnen gemeenten die zich samen sterk willen maken in de aanpak van mensenhandel.  Van creatief concept tot impactvolle uitvoering, dat is ook hier mijn kracht geweest. In verschillende video’s maak je kennis met verschillende perspectieven van arbeidsuitbuiting, seksuele uitbuiting en criminele uitbuiting. Door in de huidte kruipen van daders, slachtoffers en professionals vergroot je je kijk op mensenhandel.

##
Steek jij je hand uit

De aansprekende bewustwordingscampagne ‘Steek jij je hand uit’ is ontwikkeld in opdracht van de VeiligheidsAlliantie regio Rotterdam (een samenwerkingsverband van 25 gemeenten, de politie en het Openbaar Ministerie binnen de eenheid Rotterdam). De campagne maakt middelbare scholieren bewust van de gevaren van mensenhandel en de verschillende vormen van uitbuiting. Op het online platform staan realistische videoverhalen van slachtoffers centraal. Het concept wordt ondersteund met social media content, posters, lesmateriaal voor scholen en informatie voor ouders/verzorgers en docenten. De campagne is op diverse scholen gelanceerd.

##
750xGOUDA

De kaasstad van de wereld vierde in 2022 750 jaar stadsrechten. En daarbij hoort een mooi boek. 750xGouda, een hardcover boek van 750 bezienswaardigheden en interessante weetje over wat Gouda echt Gouda maakt. Een blik in het verleden, heden en de toekomst.