Scroll Top
Colortwist
Een eigen twist op kleurgebied

Opgaan in je eigen creativiteit, wie heeft daar in de hectiek van de dag nog tijd voor? Kleuren is niet alleen iets voor kinderen, ook als volwassene kun je hier uitstekend je creatieve ei in kwijt. Wat is er nu leuker dan na een drukke werkdag, op een regenachtige avond, of op vakantie je gedachten op nul te zetten en heerlijk te kleuren. Even ontspanning voor jezelf.

Colortwist zorgt voor een eigen twist op kleurgebied door creatieve moeilijkheidsgraden in één kleurplaat. Dit zorgt iedere keer weer voor andere kunstzinnige resultaten. Het staat garant voor ontspanning, inspiratie en urenlang kleurplezier.

Elke kleurplaat bestaat uit drie platen. Deze opbouw zorgt voor een extra moeilijkheidsgraad bij het kleuren. De basisplaat zijn alle kleurvlakken in de 100% zwarte omlijningen. De tweede plaat bestaat uit 70% zwarte omlijningen en de derde plaat bestaat uit 40% zwarte omlijningen. Doordat deze platen over elkaar heen liggen, ontstaan er nieuwe kleurvlakken. Wanneer je deze vlakken inkleurt, ontstaat er een uniek resultaat met een eigen twist. Veel kleurplezier.